Nästan som måndag

Det känns nästan som måndag idag.. Varit ledig nu i två dagar som nästan känts lite som helg för min del. Jag har fixat massor i matrummet som jag nämnt lite här, hämtat ut paket, installerat boxern till tvn, hängt upp gardiner och gjort det sista piffet i rummet. Inväntar bara elektrikern som kommer på fredag och kopplar in det. Han hann inte helt färdigt när han var hos mig häromdagen. Därav är det inte helt färdigt än. Men det gör inget! Bättre att det blir ordentligt gjort än slarvigt och snabbt. Jag har vloggat under denna renoveringen och även massvis igår då jag fixade. Hann dock inte redigera och göra den vloggen klar igår, så det får jag börja med idag efter jobbet.

På fredagkväll åker jag till Bäckebol och stannar där tills på tisdag. Har fått fyra pass där nere så passar sig väldigt bra att kunna stanna över. Så på fredag ska det packas och bäddas rent i min säng. Så lyxigt att komma hem efter ett par dagar borta till en renbäddad säng. Behöver också fixa med lite matlådor så att det finns även om jag helt utan problem kommer kunna fixa sånt oavsett då jag är där nere, men ändå. Lite spännande att få komma bort lite såhär tycker jag, även om jag såklart längtar väldigt mycket tills gränsen öppnar och jag kan få jobba på som vanligt i min butik..
Hur har ni det nu under corona? Får ni jobba som vanligt?

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,

Vad mysigt att bara få vara ledig och fixa i hemmet, låter supermysigt och förstår måndagskänslan! Jag jobbar som tandsköterska egentligen, nu är jag sjukskriven pga foglossning men vi fick en del restriktioner om hur vi skulle jobba mm samt att vi inte tog in några som var i någon riskgrupp eller hade symtom. Så lite ändrat har det allt blivit, hoppas dock att det är över nu snart... kram!

nouw.com/missjohansson
jlandgrens
jlandgrens,
Ja usch jag hoppas verkligen också att det här släpper snart 😟 Jättebra att ni inte tog emot de som var i riskgrupp eller hade symptom. Det kan jag tycka är en säkerhetsåtgärd för såväl andra kunder som är där med främst för er som jobbar där med det också. Krya på dig med foglossningarna med! <3
nouw.com/jlandgrens
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Ska bli så spännande att se resultatet på din renovering 🥰

nouw.com/emelieanderssoon
Hannativeskog
Hannativeskog,

Jobbar på Elgiganten och vi har fått jobbat hela tiden och det ända vi har haft som extra är handsprit men Inge skydd vi som står på golvet 🙄

nouw.com/hannativeskog
jlandgrens
jlandgrens,
Skönt att kunna fortsätta som vanligt ändå! 😊
nouw.com/jlandgrens
amandassofi
amandassofi,

Spännande att få komma iväg!

nouw.com/amandassofi