Nedräkning

24 oktober har passerat som också är 'milstolpen' från två månader kvar till julafton. Herregud, jag är så himla taggad. Älskar verkligen julen. Att få pynta, lyssna på julmusik, alla tända ljus, allt det här extra ombonande som jag känner under juletid. Att första advent dessutom ligger i november i år gör ju att man får börja pynta liiiite tidigare i år. Här är vad jag har på min att-göra-lista inom det närmaste:

15 oktober

Då har jag mitt omprov i matte. Det är tydligen i två delar och jag har hittills inte valt att lägga någon energi på hur jobbigt det kommer vara. Ska försöka lägga så mycket tid det går fram tills dess nu med att plugga på de olika räknesätten, hitta ett komplett formelblad och göra bra uträkningar med det så att jag förstår.

Vecka 46

Samma vecka som matteprovet skall det julpyntas här hemma. Ser så mycket framemot det verkligen. I år blir det även lite julbelysning ute har jag tänkt. Bland annat kommer det att få vara en gran på samma ställe där morfar brukade sätta upp en med belysning. Känns som en fin hyllning nu när mormor och morfar förhoppningsvis är återförenade uppe i himlen. <3

1 december

Dags för julkalender! Har som en liten egen tradition att dela med mig här om vad årets julkalender kommer bli, detta året är givetvis inget undantag. I år är det alltså En hederlig jul med Knyckertz. Bland annat min favorit David Sundin från Bäst i Test skall vara med. Spännande!

Nyårsafton

I år är tanken att jag och några i kompisgänget ska köra på trerätters, spela sällskapsspel och bara hänga istället för att köra en ”röj-fest” som vi brukar. Känt allt mer att jag blivit en liten tant och hellre bara vill bjuda på mat, duka fint och mysa hellre än festa järnet och ha massa att städa i dagar efteråt. Såklart kan det också vara skoj ibland och det är inte helt omöjligt att det blir en fest i slutändan ändå. Men känns kul att kunna göra något annorlunda och lite mer ”vuxet” hihi.

Här är från förra året då två av mina bästa killkompisar byggde ett ljud speciellt för nyår hos mig. Det är viktigt att det spelar bra om man frågar dem, haha.

Gillar