Nedräkningen är igång

Då var det måndag igen. Och nu är nedräkningen verkligen igång för semestern. Bara denna veckan att kämpa sig igenom, för nästa vecka börjar tre veckors ledighet för min del. Dock är denna veckan riktigt lyxig egentligen. Jobbar idag, ledig imorgon och onsdag. Jobb på torsdag och ledig fredag för att sen avsluta veckan med lite helgjobb. Så det känns ändå överkomligt. Letar ju på hästnet för fulla muggar efter en ny bästis. Märker dock hur kräsen jag har blivit på alla plan, så det är inte det enklaste. Lite tur dock, hade ju egentligen inte tänkt köpa häst förrän nästa år. Men dyker det upp någon som passar mig så blir jag ju illa tvungen på att slå till. När det sen blir får ju bara tiden utvisa.

Efter inlägget jag skrev igår åkte jag till stallet. Kände mig inte alls i form för att rida men det hela slutade med att det blev en tur i skogen ändå. Tänkte att det gick ganska fort men när jag sen kollade på klockan hade vi varit ute i en och en halv timme ungefär, haha! Stod och myste ganska länge med henne på stallgången medans hon åt sin krafft. Sen fick hon komma ut till kompisarna i hagen igen. Var skönt att lägga sig och sova efter det.

Efter jobbet idag ska jag klippa gräset och påbörja att trimma mina släntar. Ogräs behövs rensas igen också. Påbörjade faktiskt en till video till youtube i förrgår också. Är så sugen på att komma igång där igen men känns som att det blir så tråkigt när jag inte direkt har något att komma med än. Något speciellt ni vill se kanske?

Inte alls min typ av häst tyvärr.. Men så otroligt söt, eller hur? Jag är iallafall nöjd med helgen och hon är en otroligt snäll häst. Så okomplicerad och lydig. Om du läser det här Sara - tack snälla igen för lånet!❤️

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Så himla söt på alla sätt och vis även om jag förstår att det inte är din typ av häst 😍 skönt att du har fått känna på häst igen så hoppas jag att du snart hittar dig en egen ❤️
nouw.com/emelieanderssoon