Nej jag tänker inte kolla in på din blogg om..

Då jag började blogga så ansåg jag att det var jätte viktigt med "regler" över kommentarsfältet.
Jag hade "regler" som:
- Kopiera inte mina bilder utan att först fråga
- Uppför dig, tänk på vad du själv skulle vilja ha för typ av kommentarer
Osvosv..
Men med tiden så har dem helt enkelt försvunnit och nu har jag inte några längre. Men det betyder inte att man får kommentera eller bete sig hur som helst i kommentarsfältet. Vet med mig att jag tagit upp det här med vissa kommentarer tidigare men allvarligt talat, hur tänker ni när ni går in på en blogg, klickar på kommentera-knappen och skriver "Sv: Åh tack!!"? Allvarligt talat? Ni vet väl att blogg.se har en funktion där man direkt kan ge sådana korta svar? För att få en sådan kommentar på ett inlägg som man kanske lagt massor av tid på, det är inte roligt.

Ytterligare några saker som jag kan påpeka irriterar mig är, som jag också nämnt tidigare, "Hej, fin blogg, kolla gärna in min!" Skriver man en sådan kommentar struntar man fullständigt i hur bloggen man kommenterat på ser ut, man är bara ute efter uppmärksamhet själv, för det känns väl ganska uppenbart på en sådan kommentar, eller hur? Är man ute efter kommentarer och läsare får man faktiskt tänka sig lite för, kommenterar man som exemplet ovan så lär du definitivt inte få något klick av mig, jag tar bort kommentaren och du får inte synas på min blogg bland kommentarerna.

En annan sak som verkligen stör mig är dessa jäkla nonchalanta människor. Varför fråga hur jag mår eller vad jag gör när det likagärna kan stå i inlägget? Eller bloglovinbyten? Om ni gillar min blogg så får ni mer än gärna följa min blogg, men betyder det att jag måste följa din för det?

Alltså så tänker jag bli hårdare när det gäller kommentarer för jag är så himla trött på att det finns folk som inte kan bete sig när det gäller kommentarer. Jag hade först tänkt att göra kommentarsfältet öppet, alltså så att man kommenterar och kommentaren syns offentligen med en gång. Men när jag tänkt efter lite och kommit på detta så ändrade jag mig illa kvickt. Ni som kommenterar liknande som jag beskrivit kommer alltså inte få er kommentar godkänd och ni kommer inte få synas bland mina kommentarer. För ni vet väl att det finns folk som sitter och kollar bland kommentarerna och klickar in på bloggar därifrån? Miss på en besökare där kanske, så tänk dig för när du kommenterar.

Gillar

Kommentarer