Nog bästa måndagen på länge

Hej på er! Förlåt för återigen dålig bloggning. Men har varken haft riktigt tid eller ork. Har gjort något mer eller mindre hela helgen. I fredags orkade jag bara inte blogga då jag kom hem tyvärr. Gick och och la mig rätt tidigt faktiskt. Och haha lördag vet jag inte riktigt vad jag gjorde. Gjorde mig av med massa läxor iallafall.

Igår var jag och shoppade med Tilda och Marcus. Hjälpte Tilda att hitta en klänning till hennes konfirmation som är snart. Och sen så stylade vi Marcus lite, han fick med sig två nya skjortor och två par jeans. Inte dåligt!! ;) Sen så fick jag även med mig en super härlig bikini. Jätte starka färger! Rosa överdel och grön nederdel, och Tilda har samma fast tvärtom, alltså grön överdel och rosa nederdel. Haha tyckte vi var lite kul ;)

Idag så gick jag upp som vanligt och klädde på mig, åt och drog ner till bussen. Det jag inte visste då var dock att vi inte hade någon natur så denna skoldagen var helt värdelös. Så som tur var var mamma hemma och kunde komma och hämta mig. Senare idag ska jag med min kära faster och rida nordsvensk häst. Åååå längtaar!!

Bjuder på bilder från igår hiho

Gillar

Kommentarer