#NouwSeptemberChallenge

För er som bloggar via Nouw så har ni säkert fått veta att Nouw nu ska kicka igång en liten ”tävling” där vi bloggare utmanas att få igång bloggarna igen efter semester och ledighet. Jag tyckte hela grejen kändes väldigt peppande. Och kommer att haka på detta, vilket är väldigt bra för er som gillar att läsa här ;-)

Denna utmaning kommer alltså att vara hela september ut och tanken är att verkligen maxa bloggandet då. Komma in i ett bra flow och få tillbaka blogglusten helt enkelt. Därefter är tanken att det bara fortsätter såklart, att jag då är så uppe i det att jag fått in det i min vardag och har massa kul och inspirerande att skriva om. Är det något speciellt ni önskar och vill läsa om?

Har en del inlägg som är på gång, men ändå kul att veta vad ni tycker! Bland annat kommer det lite recept, renovering hemma hos mig, inredning och lite privata smaskigheter om mig. Har lite vloggar halvfärdiga som skall upp snart som också delas här. Kul va?

Riktigt taggad på en kickstart med mycket inlägg under septembermånad och hösten faktiskt! Tända värmeljus på kvällarna, stickade tröjor, tända i brasan och varma drycker. Så mysigt!

Bloggar du på Nouw och vill veta men så klicka dig in här: nouw.com/nouwseptemberchallenge
#nouwseptemberchallenge

Selfie på det!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh vad roligt finaste du 😍😍❤️
nouw.com/emelieanderssoon
Anita,
Roligt ju! 😃
siliiins.blogg.se/