Ny vecka

Då landar vi i en ny vecka med nya möjligheter och allt vad det innebär. Idag startade jag dagen med att släppa ut hästar och sen klockan 11 ska jag vara hos min kusin för att fixa fransarna hihi. Haft ett väldigt långt uppehåll på det nu, av den anledningen att min kusin dels nyligen fått barn och för att mina fransar såklart behövde vila lite. Efter det åker jag till min syster för att plocka med mig hennes äldsta dotter Klara. Jag och Klara ska sedan till stallet för att mocka och rida lite. Ska bli jättemysigt!

Resten av veckan innebär sedan ledig enda tills fredag. Därefter kommer jag jobba massor verkligen. Tre helger i rad i princip, flera dagar i rad och ja, bara en massa jobb på gång. Kul det däremot! Det leder till en del pengar och det är roligt att de sätter in mig som extra :-)
Så jag ska verkligen ta vara på de lediga dagarna som är nu innan helgen hihi. Dock en del morgonutsläpp som jag har.. Men, det som är relativt bra med att ha utsläpp då man är ledig är att man kan gå hem och lägga sig en stund igen. Nu ska jag försöka få i mig något att äta och sedan ska jag åka iväg. Hörs under dagen! Kram

Gillar

Kommentarer

Tea Rajkovic,
Vad kul med fransar! Ska också göra fransar snart 😊
texies.se
Emelie Andersson ,
Låter som en perfekt vecka gumman, bara att njuta av dina lediga dagar och ta vara på dagarna :*
emeliiiiieandersson.blogg.se
Lina,
Mysigt med att umgås med sin systerdotter! 😃

Sv; ja, det var riktigt mysigt med valp och bebismys i helgen! 😃
knaset.blogg.se
brieditiseventing
brieditiseventing,
Vad mysigt med några lediga dagar! 😊
nouw.com/brieditiseventing