Ny vecka

Då var det måndag igen och en ny vecka är igång. Denna veckan blev det ingen Borås vilket känns lite skönt. Jag tycker ju att jobbet jag är där för är ganska kul när jag väl är på arbetsplatsen, det tunga är bara att ligga borta så. Jag får ju inte gjort någonting från det att vi slutar vid 16 tills dess att vi ska upp igen vid kvart i sex dagen därpå. Så känslan av att vara ganska värdelös när jag ligger och bara ”möglar” på hotellet är ju ganska stor, haha..

Denna veckan ska jag jobba onsdag, torsdag och söndag i butiken. Så idag kommer att bli en dag då jag bara måste ta tag i sådant som jag egentligen haft på mig ”att-göra-lista” väldigt länge men allt för länge nu dragit på. Sagt ”jag tar det imorgon” lite för många gånger på. Så nu känns det nästan lite för övermäktigt att ta sig an. Bland annat att skriva i alla jobbtider i min almanacka. Ta tag i hästgrejerna i garaget hos mamma. Läsa och svara på alla kommentarer här. Redigera videor som spelades in typ förra året om min flytt.. Städa badrummet, ja listan kan jag göras hur lång som helst faktiskt.

Rensa ogräs på min stora trädgård är också något som behövs. Klippa och trimma gräset också. Ja, ni hör ju, haha. Så nu är det dags att fixa lite mat och sedan ta tag i de här grejerna som jag dragit på alldeles för länge. Vi hörs senare! Kram.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229