Nyårsafton

Jag glömde faktiskt helt av att ta ordentliga bilder på alla våra rätter och finare detaljbilder. Så det får blir på det lilla jag har. =)
Detta nyåret hade jag lagt fram att vi skulle köra en lugnare variant och äta trerätters, kanske spela lite sällskapsspel och mest bara hänga. Maten blev riktigt lyckad och det var superhärlig stämning. Tolvslaget kom och i vanlig ordning har några av mina kompisar lite raketer som skjuts (förlåt alla ni som är så emot det pga djur osv, men vi skjuter enbart vid 00-slaget om det är till någon tröst.<3) Efter det kom resten av kompisgänget och det blev faktiskt lite fest. Kändes ändå som en väldigt lyckad kväll. Bara folk jag faktiskt ville ha här och inget röj som jag önskade även om det blev en del alkohol.

Tyckte ändå att jag lyckades med dukningen. Var en snabb tur till Dollarstore för att hitta lite "sista minuten-pynt". Där fick jag tag i svarta(!) underlägg vilka jag troligen aldrig kommer använda annars, haha. Men de blev himla fina till dukningen som jag till sist fick till faktiskt.
Till förrätt åt vi toast skagen. Skagenröran gjorde jag själv och den gick verkligen hem. Varmrätt blev grillad kyckling marinerad i min storebrors egengjorda marinad som är sååå god! Till det blev det hasselbackspotatis, fetaostsallad och bearnaisesås. Efterrätten blev daimcheesecake. Mums!

Fick av någon anledning presenter också, haha. En av mina bästa killkompisar är polack och han hade med sig dessa "korvar" som en liten hälsning från honom och hans mormor. Lite gulligt ändå, haha.

Detta av ett kompispar. <3

Och dessa två av en sjuuuuukt kreativ tjejkompis. Hon har gjort dessa själv, hur fina?! Önskar jag vore lika kreativ, haha.

Gillar