Nyårslöften?

Detta året tror jag inte att jag ska ha några speciella nyårslöften för jag håller dem inte ändå haha.
Jag är inte direkt någon pengaslösare (som de flesta har som nyårslöfte, att dem inte ska slösa så mycket pengar detta året) så det är ju inget jag kan sätta på listan. Jag är heller inte någon som sätter träning högt prioriterat. Utan jag rör på mig när jag vill och känner för det. Jag mår bra ändå även om jag inte tränar gympass fem dagar i veckan liksom.

Däremot ska jag under detta året försöka att..
» Använda kameran mer. Fick ju trots allt ett kamerastativ och en kameraväska i julklapp. Så nu kan jag ju inte direkt skylla på att jag inte kan ta med mig kameran överallt för att den inte är skyddad.
» Skratta mer. Och detta innebär alltså att jag ska umgås med folk som får mig att må bra och göra saker som får mig att må bra. Antagligen blir det att tillbringa mer tid hos Oliver, för där mår jag riktigt bra!
» Göra om i rummet. Eftersom att vi flyttat tillbaka till huset som jag växte upp i igen så får vi göra lite småförändringar här så att jag kan ha min goa 140 säng här. Och göra mig av med lite onödiga möbler som kanske egentligen inte behövs.
» Tillbringa mer tid i stallet som syns här. Visst gör jag ju redan det, tillbringar en hel del tid i stallet alltså. Men även visa det här. Försöka ta bilder då vi ska ut och rida och liknanade. För det vet jag ju själv är väldigt roligt att se på andra bloggar.
» Göra detta årets årssammanfattningen ännu bättre. Jag märkte då jag satt med årssammanfattningen till 2013 att det blev lite grötigt. Så jag ska redan nu från början börjar med att skriva lite om vad som händer för varje månad. Och tilldela bilder till dem så att varje månad blir klar med tiden som går. Så att detta årets sammanfattning blir ännu bättre!

Det ska alltså bli lite mer av allt det här året! :)

Gillar

Kommentarer