Nytt projekt!

Satt i närmare tre timmar igår på kvällen och började pussla igen, haha. Fick detta av Emelie helt spontant för ett tag sedan faktiskt. Har bara inte haft tid eller riktigt möjlighet att pussla det förrän nu. Gick ändå relativt bra men fick bryta då ingen bit verkade passa någonstans. Är så rogivande att pussla tycker jag, älskar ju när man ser skillnad och resultat direkt. Då är det kul!

En annan rätt kul grej är att jag ligger på andra plats på topplistan här på nouw. Givetvis i en lite mer kategoriserad sökning, men ändå!😉 Känns dock som att bloggandet överlag har lite.. avtagit? Upplever inte riktigt att det är lika många som gör det längre och att hypen som lite var med det förr inte riktigt finns längre. Ser allt fler och fler som slutar eller bara har slutat uppdatera. Jag har alltid haft betydligt lättare för att uttrycka mig i skrift, även om jag absolut tycker det är kul att kolla på videos också. Vilket verkar vara det de flesta går över till som inte lägger av helt.

Planer för dagen är iallafall att fortsätta med tvätten som jag inte helt hann bli färdig med igår. Verkar än så länge bara vara molnigt idag så ska passa på att klippa gräset då det börjar bli väldigt långt. Då det inte är så varmt nu så kan jag säkert köra på och trimma samtidigt med. Behöver ju inte vänta till kvällen när det inte är så varmt. Sen har jag faktiskt inte några större planer. Senare ikväll blir det väl lite mat och sen sova tidigt. Jobb imorgon igen!

Gillar

Kommentarer

Louise,
Åh önskar att jag hade haft tålamod till att klara ett helt pussel haha! Är ju så coolt! 😃
louiseelinore.com
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh pussel är verkligen himla rogivande faktiskt, himla kul och speciellt när man ser att man tar sig fram haha! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Sara,
Pussla är så mysigt <3
www.aamaziing.se