Oktober

Då var det ny månad igen! Höstmånad ordentligt för mig iallafall. Fyller år om två dagar också så det har varit full fart sedan jag kom hem efter bäckebol. Mamma var hos mig igår för att hjälpa mig att baka inför söndag då jag fyller år och ska ha lite kalas med familjen. Vi bakade kanelbullar, vaniljbullar, chokladsnittar och drömtårta. Hann även med att städa badrummet och matrummet samtidigt som jag tvättade och röjde undan all disk som vi använde så det inte blev hängande. Bäddade rent i sängen och satte upp nya ljusslingan över sängen då den andra började bli dålig. Kändes som en riktigt effektiv dag!

Idag är det fredag också. Väntas ledig helg för min del och det kommer fortsätta att bakas även imorgon. Ska då göra smörgåstårta, funderar även på om jag ska göra en vanlig också. Har ju en tradition på min ”barnkalastårta” när jag fyller år, men kanske ska prova något annat i år. Funderar på vad bara.. Har en hel del jag bara måste hinna med imorgon innan kompisarna kommer på kvällen för att fira mig. Har kombinerat denna ”fest” med att jag dels fyller år men dels också för att matrummet är färdigrenoverat.

Nu är det verkligen helt okej att börja med höstmyset på riktigt! Eldade hela dagen igår, satte på mina element litegrann och även golvvärmen i hallen och badrummet. Var sååå behagligt när jag kom ner på nedervåningen imorse. Ljuvligt! Ser ändå lite framemot tiden som kommer komma nu. Ska försöka bli bättre på att kunna njuta av det bara. Hoppas att alla begränsade restriktioner släpper så jag kan få vara hemma mer och slippa behöva åka runt för att få mina timmar. Så himla märklig situation som samhället befinner sig i..

Efter jobbet är det direkt till mataffären för att inhandla ingredienser till smörgåstårtan och en eventuell ”vanlig” tårta. Sen ska jag verkligen försöka ta kvällen till redigering av vlogg som jag pratat om lite för länge nu utan att ha gjort, haha! Kram!

Gillar