Om ett år ska jag..

.. ha bättre ekonomi

Jag har mitt billån och ett litet skitlån för tillfället. "Skitlånet" måste jag i första hand bli av med. För att enklast kunna fixa det bör jag försöka fixa en liten inkomstkälla till. Behöver absolut inte vara mycket, är snack om några tusenlappar till så är jag ganska fort i hamn med att bli av med det.


.. skaffa häst.

Är jag tillräckligt duktig och rätt snart får mig en till inkomstkälla så kommer det gå ihop med månadskostnaderna, för det behöver jag även framöver. Alternativt ett annat jobb som ger mer i lön, haha. Här känner jag att det är tur att jag har haft häst tidigare som gör att jag är medveten om vad det faktiskt kostar att ha häst. Har och är så sugen på att skaffa mig en redan nu, är stammis på hästnet om dagarna men jag får bara inse att det inte går ihop ekonomiskt just nu. Finns nog en mening med varför jag inte kunnat sälja det som är kvar av mina hästgrejer. Är sjukt mycket kvar, så lite kan jag säkert rensa ut som jag inte behöver. Men majoriteten av det har bara inte gått att sälja, det har inte känts rätt på något vis. Jag är ut i fingerspetsarna en person som vill ha det nu direkt när jag hittat något jag vill ha. Ganska spontan på sådant med andra ord. Men för att det ska bli så bra som möjligt måste jag bara ge det tiden. Känns ändå som en givande morot på något vis att om ett år, förutsatt att jag följt mig plan, kan skaffa mig häst igen.


.. ha gått ner i vikt.

Har sett massa inspirerande om viktnedgång det senaste och har även något riktigt skoj på gång om det så det är en liten morot för mig. Har aldrig varit den som har känt mig 100% säker i min kropp, absolut inte bland folk. Jag vill kunna det och jag tror att det här är något som skulle kunna hjälpa mig boosta det. Se hur mycket som kan förändras på ett år

Åh jag saknar henne så mycket❤️

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,
Håller tummarna att du fixar alla fina mål!!🤍
nouw.com/evelinajosefines
jlandgrens
jlandgrens,
Tack snälla 💛
nouw.com/jlandgrens
Ida
Ida,
Tror du kommer klara dessa galant Josefine!! Hejar på dig❤️❤️
idanilssonphoto.se/
jlandgrens
jlandgrens,
Men hjärtis!!❤️ Det behövs verkligen haha. Tack🙈
nouw.com/jlandgrens
IP: 82.99.3.229