Omskolning som gäller

Tankarna går på högvarv i huvudet just nu.. Senior var inte alls så utbildad som jag "fått höra". De sa till mig att han var inriden och kontinuerligt riden av en väldigt duktig dressyrryttare, men han kan inte ens galoppskänkel(?). Så arbetet som ligger framför mig nu är på minst ett halvår, kanske till och med ett år, eller ännu mer. Här börjar jag alltså bli lite osäker. Traven är också något som behöver jobbas på och jag är bara allmänt jätte osäker på om jag vill lägga ett helt år på att få en ridbar häst i alla gångarter. Jag vill ju göra någon form av satsning nu på att få en eventuell ny träning och tävlingskompis, men han har inte ens koll på alla gångarter så isåfall hamnar vi långt efter..

Jag har fler alternativ, det har jag. Funderingarna går på om jag ska lämna tillbaka honom och kanske prova någon annan. Det enda kravet jag har för en sådan sak är bara att få låna innan köp, vilket är precis så jag har det med Senior just nu, för exakt såna här tillfällen. Vi får se vad det blir, om han stannar eller inte, om det blir en annan eller inte.
Nu ska jag åka till Senior och gosa lite, tänka lite och se till så att han har det bra. På måndag ska Senco även få komma igång igen! Kram

Gillar

Kommentarer