Onsdagmorgon

Godmorgon på er! Onsdag idag och vi har tagit oss igenom snart hälften utav veckan ungefär. Restrerande två dagar i skolan, alltså imorgon och fredag är hur sköna som helst. Imorgon ska vi till skolan för att se på film så jag kommer sluta runt tolv och hinna med den tidigaste bussen hem, alltså vid 12.20 förhoppningsvis. Fredagen lär förhoppningsvis se likadan ut, en liten del av klassen är med i esteternas teater så den ska vi se på under förmiddagen och som det ser ut just nu så kan vi få fjäskat med läraren så att vi kan få sluta tidigare eller liknande då också, det vore ju himmelskt!

Det finns såklart en liten hake med att sluta vid 12 imorgon, filmen är såklart kopplad till ett arbete.. Och det går heller inte att fuska för inlämningsmappen som den ska in i stänger på fredag 13.30! Så imorgon får gå åt till att föröska färdigställa den så bra som det bara går. Mår förresten aningen bättre nu. Halsen är fortfarande lite bråkig men det hjälper verkligen med varmt vatten med lite honung i.
Tack för alla tips hihi ♥

Förresten så betade jag av en massa plugg igår, phu! Har dock en hel del kvar tyvärr (har både för och nackdelar med att vara en liten perfektionist och vara så himla noggrann..) men förhoppningsvis så kan jag fått gjort några tidsinställda inlägg under dagen så att ni kan få lite mer varierade inlägg än dessa tråkiga inlägg med vad som händer bara. Något speciellt ni är intresserade av? Förslag och önskemål är alltid trevligt!
Min lilla pissemiss hihi ♥

Gillar

Kommentarer