Orkeslös

Det är verkligen det bäst beskrivande ordet för vad jag känner just nu; orkeslös. Jag kan egentligen inte sätta fingret på just varför. Det bara känns så otroligt jobbigt emellanåt. En vild kombination mellan att dras ner i ångestträsket ena sekunden för att jag kanske inte åstadkommit det jag hade tänkt mig. Saker och ting inte blivit som jag tänkt mig osv. Ni vet såna dumheter som man egentligen inte ska haka upp sig på eftersom att man har noll makt över det? Just sånt har jag en tendens att låta ta över mig när jag kommer ner lite i det där ångestträsket..

Det är så mycket som händer runtomkring nu. Jag gillar ju att ha saker och göra, men nu det sista har jag bara känt att jag skulle vilja sova flera dagar i sträck. Känner inte helt att jag är tillräcklig, att jag gör bra nog ifrån mig och att jag mest inte har åstadkommit det jag skulle velat ha gjort vid den här tiden i livet. Jag vet att det finns de som har det betydligt mycket värre, som inte ens har tak över huvudet eller har mat som en självklarhet varje dag. Men jag kan ändå inte rå för att känna att det ibland känns lite hopplöst. Att jag kanske vid det här laget borde ha hittat mig en partner, att jag borde veta vad jag vill jobba med, att jag borde ha en bättre plan för framtiden, att jag borde ha bättre koll och ordning på min ekonomi, osv osv.. Idag är bara en sån där tung dag känner jag.

Hur som helst, vad händer annars i livet? Jobb tidigt imorgon så behöver gå upp runt 7. Efter jobbet ska jag till min lillebror och fira honom med familjen. Han fyller inte förrän på måndag, men då har alla svårt att vara med så får bli imorgon. På söndag är det också jobb men inte så tidigt, sen väntas det ledig dag på måndag så ska passa på att blogga lite efter jobbet på söndag. Sen på tisdag ska jag och mamma baka och förhoppningsvis även klä granen hos mig. Sååå mysigt!
Hoppas att er fredag är betydligt bättre än min! Kram!

Desserterna jag gjorde till tjejmiddagen med jobbet blev toppen förresten!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Min fredag har sugit den också tyvärr 😔 jag hoppas att helgen blir så mkt bättre! Vilken god efterrätt 😍

nouw.com/emelieanderssoon
amandassofi
amandassofi,

Jag hoppas verkligen de börjar kännas bättre för dig snart <3

nouw.com/amandassofi
Anita ,

Ja nej inte blir man pigg av detta väder... Känner mig helt slut även jag.. 😟

siliiins.blogg.se