På långa tyglar i skogen

Idag körde vi utan sadel och gosade bara lite i skogen. Vi var riktigt länge i stallet idag faktiskt. Borstade länge, provade typ alla borstar som jag möjligt kunde hitta i mina två lådor haha ;) Sen så tvättade jag också hans skenben med Hibiscrub och spolade med slangen därefter. Upptäckte ju för ett tag sedan att det lossnade massa päls när man tog på hans skenben. Det är inget farligt men man ska då ta bort det som är löst och tvätta det med antingen Lactacyd eller allra helst Hibiscrub.

Senco har också några jack på sitt ena skenben som jag faktiskt inte har någon som helst aning om hur han fått.. Till en början fick jag inte ens röra det och han ville inte låta benet vara nere på marken då jag skulle spola. Men det släppte efter ett tag och på slutet så verkade det inte ömma så mycket för honom.
När han fick komma ut i hagen sen igen så verkade han vara glad. Då hade han fått röra lite på sig, fått en del gos och ja, bara blivit omhändertagen helt enkelt. Och det är ju aldrig fel, eller hur? 😊

Gillar

Kommentarer