På tåget hem, igen..

Han, min älskade älskade prins ♥
Just nu sitter jag på tåget påväg hem. Att det finns gratis wifi på tåget är verkligen toppen! Då får man passa på när man ändå har datorn med sig haha ;)
Har verkligen haft det toppen hos Oliver nu sedan jag kom i lördags. Han blir verkligen bara bättre och bättre den killen, min kära pojk. Och det känns verkligen hur bra som helst att fortfarande kunna säga så efter mer än ett år tillsammans. Dock lite tråkigt att jag inte får avsluta även detta sommarlov med honom som jag gjorde förra året. Men saken är ju den att han faktiskt inte har mer sommarlov, så han är duktig och jobbar nu istället. Så han ska jobba nu i princip varje dag fram tills söndag (om jag inte minns helt jätte konstigt) och eftersom att han ändå ska jobba natt imorgon så fick jag tyvärr åka hem idag. Jag har ju trotsallt en häst att sköta om också ;)

Och planen för Senco kommer nog att bli så hårt det bara går nu fram tills skolstarten skulle jag tro. Han ska få lite igångsättning och aningen snällare pass än bara våra "racer-turer" nu dagarna framöver. Kan ju vara bra om konditionen är med lite också så att han inte flåsar så fruktansvärt mycket. Förhoppningsvis så har jag tillgång till en paddock-liknande hage att rida och longera i, så antagligen blir det i den som Senco ska tränas i nu framöver.

Har heller inte hört något om vårt internet hemma. Så vi får helt enkelt se när det kommer, men hoppas på så snart som möjligt. Skolan börjar ju snart och då kan definitivt internet på hemmaplan också vara en fördel haha..

Gillar

Kommentarer