Påsksammanfattning

Bilder från igår - Jag och Oliver gjorde pannkakor & hemmagjord milkshake hihi
Hej hallå! Förlåt för att uppdateringen varit extremt tråkig under de senaste dagarna nu. Men har verkligen inte orkat eller haft någon speciell tid för det. Så det blir ett sammanfattande inlägg om vad jag gjort de senaste dagarna nu.
Oliver har ju varit här sedan i torsdags nu. Han tog det tidigare tåget från sig så han var här runt klockan fem istället för nio. Resten av den kvällen bestod sedan av mestadels mys.
På fredagen så hängde vi en del i stallet och vi red även en sväng. Oliver börjar allt lära sig det där med att trava och hänga med nu. Efter vi hade ridit och fixat i stallet så åkte vi in till stan för att köpa lite mat på Asian Town. Var helt ärligt hur lycklig som helst över att få äta det och tillsammans med Oliver som aldrig ätit där innan. Men vad tror ni händer? Jo påsen gick såklart sönder så att typ all mat istället hamnade på vår parkering.. Men som tur var så var min mat kvar i sin låda så vi fick dela på det istället.
Igår så var vi också i stallet och red och fixade. Senare på kvällen så var vi över till grannarna och åt påskmiddag och sedan gick jag och Oliver tillbaka för att kolla på Gladiatorerna. Så det har allt varit en mysig påsk för min del! Hoppas ni haft det bra ni också, puss!

Gillar

Kommentarer