Planen framöver

Hej kompisar!
Har ni en bra helg? För mig står det jobb på schemat både idag och imorgon. Är på jobbet nu men har såklart rast. Har precis käkat och tänkte nu gå ner till öob för att se om de har insatser till flyttkartonger så jag kanske kan slippa behöva vira in alla glas som jag är väldigt rädd om i papper. Mycket smidigare att bara kunna ställa ner det i en kartong med ett sådant smart glas- och flaskinrede. Sparar ju en hel del tid också.

På måndag är det två veckor kvar tills det är dags att flytta. Så jag har börjat min grovstädning lite smått redan nu. Började igår med att torka av plattorna som är omkring min spis och vilken skillnad det blev! Det är verkligen ett utrymme som jag nog lite glömt bort att torka av. Samma med golvlister och på många ställen där man inte ser. Ops. Jag som trodde jag var noga när jag städar annars. =)

Till en början var planen att inte behöva flytta alla mina möbler, men det blir så ändå och då kommer jag att flytta undan de möblerna som jag inte ska ha med mig nästa helg. Då slipper jag ha det hängande över mig efter att jag flyttat sen också. Självklart är ju mitt mål att flytta hem igen till mitt fina hus när jag känner mig färdig i Borås, men tills dess så behöver det bli såhär.

Det blir en flyttvlogg på detta. Blir den inte för lång så kommer jag även baka in att berätta lite i den vloggen om känslor och tankar kring detta. Tänkte även svara på lite frågor, så är det något ni lurar på får ni gärna fråga här nedan så tar jag med det. Kram! /J

Det bakades bröd hemma hos mig igår. Blev väldigt gott! :-)

Gillar