Planen med Cassi framöver

Några som varit lite nyfikna på hur det går och sådär med Cassi just nu. Så tänkte berätta lite om det i detta inlägget. Hon har ju varit hos mig i lite mer än en vecka nu och hon börjar allt komma sig till ro och känna sig som hemma. Hon och Senco står ju ensamma i en hage och med tanke på vad Senco tycker om att vara ensam så har jag inte gjort något med henne ensam ännu. Däremot pratade jag med stallägaren om min tanke kring hagbyten och detta hagbyte kommer att ske redan imorgonbitti.

Då kommer Senco få stå med Honey som han stått med sedan han kom dit och Cassi ska in med resten av flocken är tanken. Går det vägen så ska jag sen börja testa att ha in Cassi ensam, pyssla och gå lite promenader med henne för att visa omgivningen. Därefter ska vi successivt börja komma igång med ridning och träning.
När man köper häst som varit i Sverige så få dagar såhär som jag har gjort så är det ju egentligen väldigt svårt. Det finns ju ingen jag kan fråga vad gäller Cassi direkt. Om hur hon beter sig eller reagerar i vissa situationer. Utan jag får ju komma på och upptäcka det själv, haha. Än så länge är hon ju supercool i det mesta, hade varit kul och superskönt om det fortsatte så. Ser ljus ut än så länge som sagt 😉

Så, detta är planen just nu. Går omplaceringen i hagarna som tänkt så är vi nog någorlunda igång till veckan redan! Hihi.

Gillar

Kommentarer

Anita,
MALIN,
Vad fin hon är 😊 Kram
malinkirstine.se