Planer för idag

Idag har jag väldigt många planer faktiskt. Däremot har jag ingen som helst aning om hur många utav dem som verkligen kommer att genomföras, haha!
Men för att nämna några så är det här väl de "viktigaste":

» Tanken är att eventuellt åka en snabb sväng in till stan och kolla på skor. Och kanske få med mig en liten våg att väga höpåsarna på. (Jag har mitt hö på det egentliga höloftet, och eftersom att Tilda och dem har stora höbalar så står dem nedanför loftet så att säga, och där hänger också vågen. Vilket betyder att man måste hoppa ned varje gång man ska väga, och stämmer det då inte, så måste man hoppa upp igen. Och är man själv så tar det såååå mycket längre tid än om man istället skulle haft en liten våg hängades uppe där jag har mitt hö.) Så en liten våg är jag allt i behov av.
» Hämta min moppe hos Marcus. Vädret blev väldigt dåligt då vi skulle hem så Marcus pappa skjutsade hem oss och då blev min moppe kvar där. Så den måste hämtas så att jag lättare kan ta mig till främst stallet!

» Åka till stallet och fixa och dona där. Har en liten plan på att kanske rida också, men jag får se vad jag orkar.» Kaaanske kanske åka en sväng till vårt andra hus. Antagligen så ska det kanske hyras ut, och då ska jag ha min 140 säng som vi köpte till mitt rum där. Och då blir det även en möblering i mitt nuvarande rum! Vilket jag eventuellt kanske lite smått ska börja med idag.
- Anledningen till att vi antagligen ska hyra ut är för att vi inte kan ha två hus samtidigt utan att ha någon inkomst på någon utav dem. Och eftersom att vi inte vill sälja de andra huset men ändå vill bo här så får det bli de andra huset som vi i så fall hyr ut. Känns dock liite klyvande då jag själv har fått inreda rummet som skulle vara mitt osv..
Men om jag och Oliver fortfarande är tillsammans om något år eller så (vilket jag definitivt lever på!) så lär det nog bli jag och han som tar ��ver där! ;) För efter sommaren så går han ut skolan, och då vet man aldrig vad som händer! :)

Gillar

Kommentarer