Planer för resten av veckan

Imorgon går jag lång dag. Alltså till 15.40. Däremot så tror jag att jag typ hela dagen kommer gå och längta efter att få åka bussen hem eftersom att Oliver kommer att vara med på bussen hem redan! Om allt går som tänkt så åker han ganska tidigt hemifrån sig imorgon då han faktiskt har lov nu, och är då framme här runt halv fyra och kan då ta min buss från stationen. Dock så har det varit lite prat om att kanske ha ett litet 'utvärderings-möte' imorgon med rektorn igen för att diskutera hur det har varit att vara hemma två dagar i veckan och få uppgifter med hem och lite så. Men vi får se, om det blir möte så får Oliver bara gå av vid gymnasiet isåfall! Så det löser sig nog.

Sen ska jag till stallet imorgon, som vanligt typ haha. Dock har jag ingen aning om vad klockan hinner hamna på då vi kommer hem, men tanken är att också planera fredagen lite, så att vi har koll på allt vi ska göra så att vi inte glömmer något. Och sen ska jag väl försöka att plugga lite.

På fredag så ska jag släppa ut hästar + mocka och göra färdigt hela stallet. Sen ska jag hem och städa, städa, städa och förbereda inför först middagen med Oliver, Tilda och Marcus. Sen runt sex-halv sju så kommer det lite fler goa människor och vi ska spela lite sällskapsspel och ha det mysigt! Alla hjärtans dag får firas på bästa sätt, med de närmsta! ♥

Resten utav helgen sen blir nog ganska så lugn. Oliver stannar till söndag och vi har inte bestämt något så vi får helt enkelt se vad vi mer hittar på. Kanske vi går på någon promenad och tar lite bilder eller något. Vi får se! :)

Gillar

Kommentarer