Presentation av Cassianna

C.L'S Cassianna, Sto född 08. Ca. 163-164 i mankhöjd.
Så, här är min första egenköpta häst. Vi hämtade hem henne igår (19/11-16) och då hade hon varit i Sverige i drygt en vecka bara. Hon är ju dessutom också ett sto som jag alltid sagt att jag inte ska ha, haha! Hon är importerad från Danmark. Hon har fullständig stamtavla och även holsteiner finns med på hennes pass - fint ska det vara 😉

Cassi, som hon mestadels kommer gå under här på bloggen, är min biljett till den satsning jag vill göra i livet nu. Då jag provred henne kändes det som om att det fanns stor potential inom dressyren, där jag vill satsa. Framöver kommer vi att köra stenhårt på att lära känna varandra, hitta tillit till varandra och bli bästisar. Ska visa henne bättre runt på gården samt även ridvägarna, så att vi någon gång snart kan börja ta mysturer ensamma. Hoppas verkligen att hon är snäll att rida ut på.. Haha. Tanken är alltså att hon ska bli min träning och tävlingskompis. Och givetvis bästavän, som ställer upp helhjärtat när tiden är inne för Senco.

Skillnaden från när hon stod i stallet där jag provred henne tills igår då hon fick komma till sitt riktiga hem, var stor. Vi var en kväll och skulle fota henne eftersom att jag helt glömde av att ta bilder då jag provred, och det var omöjligt att få fram öronen på henne. (Bara jag som tycker de ser gladare ut då?) Men igår, i hennes numera hem, så var öronen fram heeeela tiden ❤ Det tar jag som ett täcken, hihi.

Gillar

Kommentarer

Sandra SG,
jätte fin häst! Verkar som en trevlig filur 😊
sandrasg.se
Emelie Andersson ,
Wiho grattis!! Detta är du så värd <3
emeliiiiieandersson.blogg.se
Sara
,
Vad fick dig att köpa en importhäst? Absolut inget negativt menat. Du verkade så riskmedveten när du tog upp det här på bloggen.
Erika,
Så kul! Lycka till med Cassi ❤️
monsterasryttarna.blogg.se
Denise,
Men åh så fin! Grattis! Och all lycka till! <3
hundlivet.se