Presentationen ♕

Den 4 oktober 1996 klockan 7.43 kom jag till välden på Uddevalla sjukhus. Jag fick namnet Josefine Elisabeth Landgren. Idag bor jag i Strömstad. Jag är inte ett ensamt barn, har som sagt en lillebror sedan den 14 december 2000 vid namn Niclas. Har en storebror och en storasyster också, (Dennis & Anna) fast dem är inte helsyskon, vi har inte samma pappa nämligen. Men det spelar inte så stor roll, ser dem som helsyskon ändå liksom.

Har en häst vid namn Consenco, men vi säger oftast bara Senco. Han är en gammal travare född -89. Så ingen färsking, men beter sig som en unghäst och visar inget på att han är så speciellt gammal. Han var till en början min systers då han köptes när jag var fem år gammal. Han står som inackordering hos min barndomskompis ungefär 5-10 minuter ifrån mig. Så det blir en del stalltimmar per vecka. Förutom att rida och pyssla med hästar (som ni säkert märkt i min blogg att jag gör väldigt mycket) så är jag mest bara med kompisar, eller i skolan.

Höll innan på med pistolskytte och jag var rätt bra, dock slutade jag när jag var ‘som bäst’. Och har sedan dess inte orkat komma tillbaka, även om jag många gånger funderat på det. Har sedan jag var riktigt liten att jag en vacker dag ska bli polis eller kriminaltekniker. Men nu på senare år s�� börjar jag tvivla på det och får nog faktiskt säga att jag inte längre vet vad jag vill. Linjen jag valde för gymnasiet var iallafall samhällslinjen- Så man får lov att ändra sig eftersom att den linjen ändå är såpass bred. Så jag får helt enkelt ta allt steg för steg!

~

I bloggen kommer jag skriva väldigt mycket om min vardag och vad som händer i mitt liv. Det är väl liksom det en blogg går ut på antar jag. Men jag kommer också dela med mig mycket om ridning, hästarna i stallet, inspirationsbilder, grymma citat om livet, kärlek och ja, allt vad det nu kan vara! Hoppas ni hänger på, puss!

Gillar

Kommentarer