Problem med appen

Säkert inte bara jag, men hade problem med appen då jag försökte blogga igår. Kom liksom inte vidare. Idag verkar det dock funka bättre! Så typiskt att det inte funkar när man verkligen har lust att blogga =)

Hej förresten! Dröjt några dagar här igen nu. Men livet kommer emellan och då glömmer jag bort. Sen känns det så tråkigt att uppdatera och inte ha några passande bra bilder att komplettera inlägget med. Måste verkligen bli bättre på att klicka bilder från vardagen. Det är ju ändå så enkelt? Har denna veckan hunnit med två träningspass. Känner mig så stolt! Träningsvärken idag är dock helt fruktansvärd, är helt galet stel och måste ta emot med två händer när jag ska på toa, haha! Där har vi nivån på det hela. Tänk att hemmaträning kan göra såhär mycket ändå. Det vi har gjort är mest bålövningar och liksom övningar med hjälp av min egna kropp. Lite häftigt att det kan ge sån träningsvärk ändå!

Två dagar kvar på denna jobbvecka sen väntas fyra dagars ledigt och då ska jag ta ner julpyntet och börja julpynta! Det är jag såååå taggad på. Måste även få tummen ur och göra de sista justeringarna på videon om renoveringen här hemma. Håll ut! Kram

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Vad mysigt att snart få börja julpynta! 😍

nouw.com/beattriicee
jlandgrens
jlandgrens,
Verkligen!😍
nouw.com/jlandgrens
My,

Hatkärlek till träningsvärk haha!!

mynordqvist.se
My,

Hatkärlek till träningsvärk haha!!

mynordqvist.se
Sara,

Mys o julpynta snart <3

www.aamaziing.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Jag är också så taggad för julpynt 😃 längtar ihjäl mig! <3<3

nouw.com/emelieanderssoon