Q/A - Om hästarna

Ska Senco flyttas ifrån Lovie?! :o Varfööör?:(
Hon som äger Lovie har mer eller mindre kastat ut oss eftersom att hon hellre vill ha en ponny i "vår" box. Det gynnar henne mer för då kan hennes dotter på några år få rida. Men jag är faktiskt inte ledsen över det. Hon har varit super krånglig i flera år så jag vill faktiskt komma därifrån. Jag har inte kunnat använda Senco hur och så som jag vill eftersom att Lovie är beroende av Senco. Hon kan inte stå själv i varken hage eller stallet så har jag kommit till stallet ridsugen och inte haft ridsällskap med mig så har jag fått rida på Lovie istället för min egna häst. Och så ska det inte vara tycker jag. Så nu ska han flyttas till Tilda, där dem har ett relativt nytt stall med en stor och rymlig stallgång och fyra hästar till. Så förhoppningsvis kan han bli vän med dem och klara sig utan Lovie! :)

Tycker att det verkar som att det händer super mycket med och om dina hästar nu. Kan du inte berätta lite? Är himla nyfiken haha!
Jo absolut. Som jag skrev här över så ska han inom snar framtid flyttas till Tilda. Och denna 'snara framtid' rör sig om typ två veckor, om ens det. Jag är super glad att jag och min syster rensade ut alla våra saker idag så att jag inte har något kvar i stallet där dem står just nu. Nu vet jag precis vad vi har och inte har och jag känner mig ett steg närmare en förbättring hihi.

Ska du sära på dem? Dom är ju verkligen perfekt match :(
Jo jag vet det. Men inget varar ju för evigt. Och det senaste har det varit super mycket tjat och trams hit och dit så nu orkar jag inte hålla på med Lovies ägare mer utan jag släpper efter och förflyttar mig bort till Tilda istället. Lovie är verkligen en super fin häst och jag har lärt mig ofantligt mycket på henne. (Ett inlägg om bara henne kommer!) Det är synd att hennes ägare inte ser till hennes bästa utan bara för ägarens egna bästa. Men jaja, vi får göra det bästa av situationen och just nu så är det nog såhär som är det bästa! :)

Gillar

Kommentarer