Q/A

Varför har han boots?
Senco har boots för att han antagligen under en period trampade sig själv på "ballarna". Jag har sen helt enkelt fortsatt att ha det på honom i förebyggande syfte, om ifall han skulle trampa på sig själv. Däremot är det inget han har i hagen och heller inget som jag märkt av att han behöver där heller. För er som inte vet vad "ballar" är så är här en liten bild som förklarar ganska så bra:
Trodde verkligen du ville det där med M:en, varför sluta då??
Oj, jag trodde verkligen att jag var tydlig nog i inlägget. Det handlar egentligen inte om jag vill eller inte, det handlar om att jag känner att jag inte har tid. Det tar otroligt mycket ork och energi som jag behöver lägga på lite andra saker, exempelvis plugg och min egna häst. Lyckligtvis så har stallägaren där Senco står gått med på att bli min nya kontaktperson och "tränare". Vi har galet häftiga saker på gång. Det ska bli jätte roligt!

Har du klippt hans lugg? Hur gör du det isf? vågar inte göra det sj, rädd att saxen ska hamna fel.. Ja, jag har klippt hans lugg lite. Tycker han är för himla söt då den är lite sådär nyklippt hihi. Man får bara ta det lugnt när man ska klippa och är hästen jätte stissig så får man lägga undan saxen och prova igen en annan gång eller när hästen lugnat ner sig bara. Man kan också be om hjälp då det kan underlätta. Senco tycker ibland att det är lite obehagligt om man lyfter handen framifrån och upp mot hans lugg eller öron. Men efter ett tag lugnar han sig och accepterar och då kan man lite försiktigt klippa eller vad man nu ska göra 😊
Min min min 😍♥♥

Gillar

Kommentarer