Q/A

Alltså gud vad smal du har blivit?! Vad har du gjort??Haha jaså, tycker du det? Då jag mår dåligt struntar jag oftast i att äta, vilket tydligen är 'ovanligt' eftersom att jag nästan bara har hört talas om att tröstäta när man på något vis mår dåligt. Jag har inte gjort något speciellt egentligen, bara valt att gå fler gånger till stallet och ja, bara rört mer på mig och tyvärr kombinerat det med lite lite mat. Lite av omedveten träning när det gäller stallet många gånger faktiskt. Inget jag egentligen rekommenderar någon annan att göra. Men ja, så är det. Tack iallafall, tycker det dock inte själv men! 😊


Hur fick du .se? Om du har din blogg på blogg.se så är det väldigt enkelt. Du bara klickar på den där lilla rutan där det står "skaffa PRO" eller liknande som finns på din översiktssida. Sen blir du guidad vidare till hur du ska göra. Sen kan man själv välja vilket paket man vill ha. Dock så är den dyraste den som .se är med i. Har länge väntat på ett riktigt fett inlägg om hur du känner och så nu mer Oliver och allt.. Hur det är mellan er, vad du tänker och va planen typ är? Kommer det eller väntar jag i onödan?Ojdå, vilka förväntningar! Men jag vet helt ärligt inte. Det är fortfarande ett känsligt ämne och det är jobbigt. Drömmer mycket hemskt och får en del gånger per dag ångestattacker över det typ. Så det återstår väl att se hur jag gör antar jag.

Det är så fantastiskt roligt att se hur väl du tar hand om senco. Vad är ditt bästa tips för att få hästen så himla fin i pälsen som vad senco är?
Jag har sedan några månader tillbaka använt mig av linfrökaka som han får två 2dl av. Det är mycket bra i ett förebyggande syfte så att hästen inte ska få problem med mage osv, vilket är något som hästar i Sencos ålder kan få. Men det förebygger inte bara det utan det är bra för pälsen också vilket jag först faktiskt inte visste. Sen rekommenderar jag nu verkligen Magic Brush också. Har bara haft dessa borstar i knappt en vecka och vet inte alls hur jag tidigare har kunnat klara mitt "perfektionist liv" i stallet utan dessa underbara borstar?! Kommer aldrig kunna leva utan dessa mer, haha!

Gillar

Kommentarer