Q/A

Usch.. Vad lesen jag blir av att se din tumblr.. hoppas du är ok<>
Detta är som sagt egentligen ingen fråga, som ni kanske ser. Tog mest bara med detta för att påpeka att jag är ok. Men jag är inte bra - hoppas ni ser skillnaden i det. Det är fortfarande mycket tankar kvar och mycket som fortfarande vissa dagar gör mig extremt ledsen, och då är Tumblr perfekt för att det finns så extremt mycket som sätter ord på typ allt där.

Varför följde du inte med till Polen?
Just för att då detta bestämdes så hade det hänt en väldigt stor vändning i mitt liv. Jag var med till en början och räckte upp handen då läraren frågade hur många som var intresserade, men avstod helt enkelt då det väl gällde eftersom att jag kände att jag inte orkade både fysikt och psykiskt. Till en viss del ångrar jag att jag inte hängde med eftersom att det verkar ha varit en himla bra och nyttig resa. Men jag samtidigt vet jag att jag gjorde mig själv en tjänst, för det är extremt mycket intryck där och samtidigt som det är spännande så är det också tufft. Jag hade det tuft redan innan så jag kände helt enkelt att jag inte behövde belasta mig själv på mer. Jag behövde reda ut det jag redan hade och framförallt har.

När är det spikat med den nya hästen? När får vi veta?? När får vi se den och veta typ allt om dne???!!!:DD
Vi spekulerar på datum, antagligen i slutet på månaden. Men som sagt så är inget bestämt ännu. Stallet är som sagt fullt. Nobless ska tyvärr att tas bort och jag vill inte skynda på dem för att jag vill ha en ny kompis som måste ha hennes boxplats. Utan jag vill isåfall vänta tills hästarna går ute natt som dag så att det inte blir ett problem att boxplats inte finns. Jag tycker att de ska få ta det beslutet i deras takt helt enkelt. Det är ett jobbigt beslut med tanke p�� att det är det sista gotlandsrusset som finns kvar på gården och framförallt det sista stoet som de har. Det är mycket känslor i henne för både Tilda och framförallt hennes mamma. Så jag vill verkligen inte vara den som stressar dem i det. Därav avvaktar jag lite för deras skull, men som sagt så har vi en bra dialog med ägaren till hästen jag är intresserad av och så fort att jag känner att det är lite lättare på gården så kommer jag att släppa efter och vi åker, som det ser ut nu iallafall.

Har bara en liten fråga.. har hamnat i samma sits som du..min pojkvän har gjort slut och det kom verkligen som en chock. vet inte vad jag ska ta mig till. vet inte vad jag ska göra. allt är bara en stor röra. jag är en stor röra. vad gör jag?? vad gjorde du? :'(Åh, vännen då ♥ Tänker inte göra samma tabbe som många gjorde mot mig och direkt säga "släpp det bara, han är inte värd dina tårar och det finns många fler fiskar i havet" för det vet jag är det absolut sista man vill höra. Att gå igenom ett breakup så är verkligen en process. Du måste låta dig själv ge dig tiden till att bearbeta det här. Det kommer ta tid, tro mig. Jag har alltid varit en sån som måste ha in något nytt för att kunna berarbeta det andra, men så funkar det verkligen inte nu. Jag jämför allt och alla med Oliver och då jag kommer fram till att de inte är Oliver så grips jag av ångest och typ panik. Det är ett tecken på mognad helt enkelt, man kan inte fly från problemen utan måste ta tag i dem. Bearbetar jag detta nu så är jag färdig med det sedan. Då behöver jag inte gå igenom det igen om kanske 10 år, om du förstår hur jag menar. Livet får konstiga vändningar ibland, och tyvärr är det väl lite så livet fungerar. Jag har lärt mig att tro på ödet och hoppet är det sista som lämnar oss. Är det menat att det ska vara ni, då kommer ni tids nog att hitta tillbaka. Det finns en mening med allt helt enkelt. Fokusera på dig själv, gör det som du mår bra av. Du kommer att hitta någon igen, och denna någon kanske är han, igen. Ge inte upp bara, du fick inte livet för att ge upp det. Kram på dig♥

Gillar

Kommentarer