Q/A

Brukar Oliver skriva gulliga långa kärlekssms och sånt till dig? Och varför skriver han aldrig något gulligt här när han ändå bloggar?
Först och främst så bloggar han nu varje dag för dag-listan. Och det är väl ändå inte så illa? Då får ni ju ändå lära känna honom lite mer och han kommer göra fler listor under detta året, jag lovar! Nja, det är inte ofta som han skriver såna långa gull-sms. Visst är jag ett bekräftelse-freak, men jag vet att han tycker om mig. Och känner han att långa "gulliga meddelanden" inte riktigt är hans grej så är det helt enkelt bara så. Hur hög är Senco?
Jag vet faktiskt inte riktigt exakt. Men jag skulle tippa på runt 155-157 kanske! :)

Hej Josefine! Jag undrar hur du och Oliver får ihop erat förhållande? Jag har rätt nyligen börjar träffa en kille som jag tycker om väldigt mycket. Men min mamma säger att han bor för långt bort och då kommer det säkert inte att funka och då kommer jag bara bli sårad. Så hur ska jag göra?
Allt handlar ju om vad just ni två känner. Du och han alltså. Känner ni att det är något som är värt att satsa på så kör! Sen gäller det ju att ni två litar på varandra till 100 procent, och att ni verkligen tar vara på tiden då ni umgås. Vilket i ett stort sett är det viktigaste med distansförhållande. Visst bor jag och Oliver en bit ifrån varandra, men det som egentligen är problemet för oss är att tågresan ligger på en ganska så stor omväg än om man istället skulle åka bil. Så det är ju lite jobbigt, men jag tycker absolut att varje timme och minut är värd att åka för att få träffa Oliver. Känner du detsamma när du ska träffa honom? Jag tycker iallafall att du ska prata med honom, berätta lite hur det ligger till och vad du känner och så. Det kommer nog ordna sig ska du se! :)

Var har du köpt den fina blusen någonstans?!
Den är köpt på Gina Tricot!! :)

Gillar

Kommentarer