Q/A

Hej Josefine, Jag har en liten fråga.. och jag hoppas du inte tolkar den fel nu, för jag menar absolut inget illa. Men jag är ganska så stor och måste ofta gå igenom det där med att se snygga smala killar och känna att det är killar jag aldrig nånsin kommer få vara ihop med. Hur gör du? Jag ser verkligen upp till dig för din pojvkvän är smal och snygg och du klär dig alltid väldigt bra som passar din kropp. Önskar många gånger att jag vore du.
Hej du!! Vad go du är! Oliver blir nog jätte glad av att höra att du tycker han är snygg haha! :D
Men helt ärligt så gör jag inte något speciellt. Jag är mig själv och sen handlar nog mycket om självförtroende och att tycka om sig själv. För vem ska kunna tycka om dig om du inte gör det själv? Självklart älskar jag inte mig själv än, men Oliver hjälper mig liksom att glömma bort sånt som inte är så viktigt som man inte behöver bry sig om egentligen. Du måste helt enkelt bli vän med din kropp. Ni måste jobba som ett team. Tänk ändå hur mycket den gör för dig? Strunt samma om du inte kan få den där snygga killen som gick förbi dig på köpcentret, han lär du säkert aldrig träffa eller se igen. Fokusera istället på att börja tycka om dig själv och att hitta någon som tycker om dig för den du är. Den som tycker om alla dina miljoner "fel". Jag vet att det kanske låter långsökt såhär, men vips en dag så finns han bara där. Haha talar av egna erfarenheter här nu! ;)
Jag är själv medveten om att jag inte är smal, och jag har lärt mig att faktiskt bli okej med det. Visst kan det vara lite jobbigt ibland att man inte kan ha vissa kläder för att det skulle se jätte konstigt ut. Men det är bara vad jag själv väljer. Jag hoppas verkligen du hittar dig någon snart. För som sagt, vem som helst kan tycka om dig bara du tycker om dig själv. Kram på dig!

Hur går det med NH:tränandet?! Tycker det verkar grymt spännande, hoppas du delar med dig om hur det går och så här!!!
Jag har inte hunnit börja än faktiskt. Men jag hoppas kunna börja dra igång så snart som möjligt! Dela med mig ska jag absolut göra, när vi börjar komma igång lite och han visar att han förstå och så så blir det nog en ny kategori här till och med!:D

Gillar

Kommentarer