Q/A

Om Senco inte kräver så mycket men du endå vill ha en annan häst så förstår jag inte riktigt problemet. Varför inte då bara skaffa en till häst trimma den järnet och verkligen lära känna den samtidigt som du endå har kvar S och rider han lite brevid? Och sen när du känner dig redo för att släppa taget så tar du bort han för då har ju S endå fått vara med lite och du har fått prova nån vid sidan av? Eller så tar du bort S och skaffar en ny direkt bara?
Ojdå, här var vi verkligen rakt på! Tror inte att du riktigt läst vad jag skrivit när jag läser din kommentar. För det första så skulle jag nog inte under en längre tid ha samvete nog till att låta mina föräldrar betala för två hästar, även om jag så kanske skulle vilja. Dessutom vet jag inte alls om jag i längden skulle ha tid med två stycken som till 100% var mina. Skulle jag skaffa en häst som var lite mer utifrån mina ambitioner så skulle den kräva lite mer träning och tid. Och då skulle det nog helt enkelt inte vara så smart att ha en pojkvän som bor 4 och en halv timmes tågresa bort. Och nu kan jag ju välja och jag väljer helt enkelt Oliver istället för en ny häst. Så jag har i nuläget insett att det inte är något aktuellt med två hästar. Jag väntar helt enkelt tills Senco känner att han gjort sitt och därefter får vi se vad som händer.

Hur gör du och Oliver för att hålla kärleken vid liv så bra? Ni verkar hur stabila som helst och ni har ju varit tillsammans jätte länge nu väl?:o Haha alltså jag vet typ inte.. Han är helt enkelt min bästvän och han vet mer om mig än vad mina bästa tjejkompisar gör typ. Vi har fruktansvärt kul ihop även om vi alla gånger kanske inte har direkt samma humor. Med honom mår jag fantastiskt bra och han är den sista jag vill förlora. Han har funnits där för mig nu under antagligen den svåraste och mest jobbigaste perioden som nog kommer vara under mitt liv. Så står han ut med mig nu så tror jag nog att han kommer klara i princip vad som helst med mig! ;) Men jag antar att vi båda är 'keepers' och i alla fall jag upplever att vi båda vill i princip samma sak. Det som inte funkar mellan oss får vi lösa istället för att bara strunta i det och kasta bort allt. Man måste hitta någon slags jämnvikt i alltihop. Att ha distansförhållande är inte lätt alltså. Och nu de senaste så har vi träffats i princip varannan helg och nu träffades vi inte under helgen som var och inte heller den kommande helgen kommer vi att träffas. Men för mig så går det faktiskt bra. Visst, jag saknar honom massvis. Men man måste samtidigt acceptera att vi båda har varsitt liv och då får det bara bli så ibland. Jag tror att jag många gånger lever på att genomlida varje dag för att för varje dag som går så blir det en dag färre tills jag får träffa honom igen.

Oh shet ditt hår!!! Hur gör du för å få de se ut så där?! Kraaam!!
Alltså just på de bilderna har jag egentligen inte gjort något speciellt med håret. Jag hade precis duschat och hade lite tid över så jag fönade håret och borstade samtidigt. Då blir det extra rakt och känns betydligt luftigare. Så prova det och se om det funkar haha! :D

Gillar