Q/A

Fina skal! Såg du om det fanns skal till iPhone 6 på ullared? :)
Javisst är dem det! Nej, dem hade hittills bara till 5:an. Men det är nog bara en tidfråga innan det kommer till 6:an också! :)

Hur hög är m:en? Är hon din eller ska hon bli?
M:en är väl runt 162-164 skulle jag tro. Nej hon är inte min och jag har inga planer på att ta över henne heller, åtminstone inte för tillfället. Visst, det är en otroligt go häst med en stor personlighet, men tyvärr inte någon som jag själv skulle vilja stå som ägare på. Att ha hand om henne och rida henne två gånger i veckan är precis lagom för tillfället.

Hur brukar passen se ut med M:en? och hur orkar du med två hästar på två olika ställen samt skola o plugg, distansförhållande och ett socialt liv?? Haha berätta hur du gör!!!
Nu till en början så har vi hållt oss mest till grundläggande för främst min del så att jag kommer in i det igen. Ligger mest på en volt och försöker komma in i det igen, serpentinbågar och lite lyfta benen över bommar osv. Mest för att hitta varandra och få någon form av stadig startrelation så att säga.
Haha jadu, jag vet knappt hur jag orkar med allt själv. Däremot så tycker jag faktiskt om att ha många bollar i luften. Dagen går mycket lättare överlag om jag har saker och ting planerade som bara måste göras. Nu när jag har M:en att ta hand om också så går speciellt de två dagarna jag har hand om henne aningen lättare rutinmässigt. Efter jag varit hos henne så svänger vi inom Senco och gör i ordning för honom. På onsdagen fortsätter ridsuget och Senco får då komma ut då och det håller i sig sedan till torsdagen och fredagen, av någon anledning. Sen på helgen kan det också uppstå plötsligt ridsug och stallsug bara överlag och är jag då hemma så kan jag till och med få för mig att åka dit tidigt och ja, bara hänga där liksom. Jag och Oliver har ett litet "system" att vi försöker åka ungefär varannan helg. Denna helgen var jag exempelvis hos honom, så då blir det hans tur nästa helg liksom. Däremot så har han jobb nu och får helt enkelt låta det gå före, men det är faktiskt okej med mig. För vi måste ju börja spara om vi ska ha råd med eget någon gång. Till pluggandet och skolan så går det också per automatik, vaknar måndag-fredag klockan 7.12 för att just gå upp till skolan. Och vårt schema för tillfället ser ut som så att det finns en del hål för att just eventuellt kunna lägga på plugg, och gissa om jag gör det i skolan? Faktiskt ja. 😊

Gillar

Kommentarer