Q/A

Q - hej josefine! eftersom att du verkar vara lite poppis o prata med lite killar och så, så undrar jag om du kanske kan ge mig lite tips.... jag började prata med en kille för ett tag sen o vi har pratat nästan varje dag sen dess. fast nu dom senaste dagarna så har vi knappt skrivit alls o nu känns det jätte jobbigt... kan man börja gilla någon över internet?? o vad ska jag göra nu:(??
A - Hej! Visst så kan det ju vara lite jobbigt att se att han kanske är aktiv och är på datan fast skriver inte till just dig. Men då är det ju hans förlust? Jag tror nog att man kan börja gilla varandra lite över internet. Sen om det är verklighet och på riktigt eller inte kan man ju inte veta förrän man träffat varandra. Och det kan du ju ha lite som trösttanke, ni har ju inte träffats än så då vet du inte hur han är irl liksom. Det finns fler fiskar i sjön om han nu inte vill prata med dig eller ge dig hans tid. Jag lovar!

Q - Hur känns det att ha sex första gången? måste man raka bort allt där nere eller räcker det med typ hälften.. Sen alltså, gör det ont? Finns det något man ska tänka på eller så? Är fett nervös haha :S hoppas du svarar!
A - Det kan faktiskt göra lite ont. Haha, inte för att skrämma dig! Men ja.. Nja, asså sånt kan du ju bara bestämma själv hur du själv vill ha det liksom. Men tycker absolut inte du ska ha det förrän du verkligen känner dig redo! Det blir lite underlättande och inte alls så nervöst om du verkligen är redo! :)

Q - pratar du med linus b?
A - Haha, yes!

Q - jag har hört att du är lite på g med han från gstad? tråkigt att han skrev så på fejjan då..
A - Haha jaså det har du hört? Vet dock inte om det var han själv som skrev så eller inte. Eftersom att vi knappt pratat på en vecka så är inte så uppdaterad eller ja vad man nu ska säga. Vi har av någon anledning typ slutat skriva typ 24/7 sååååå. Sen har jag heller inte träffat honom själv i verkligheten så jag känner lite att det inte är något att bry sig om. Kan han inte gå vidare sen typ tre år tillbaka är det ju bara synd om honom. Kunde inte bry mig mindre :)

Asså vissa frågor kan man ju verkligen undra vart dem kommer ifrån.. Eller vart ni ens har hört det :o Men ja! Ändå super kul att få så mycket frågor att svara på. Kanske dags för en frågestund? Haha!

Gillar

Kommentarer