Q/A

Q - Är Oliver den killen som överraskar mycket? och skriver sånna gulliga långa meddelanden ofta? Eller vad håller igång "glöden" eller vad man ska säga? För ni bor ju inte så jätte nära vad jag fattat det som.. haha :)
A - Nä, det händer nån gång ibland att han lägger ner lite tid och skriver något långt, om man har tur. Haha! ;) Vi försöker träffas så fort vi får tid och så. Hittills så har vi träffats nästan varje helg sedan skolan började faktiskt. Så så illa är det faktiskt inte. Tror också att det kan vara lite bra att få sakna varandra och inte kunna träffas precis varje dag. Man tar liksom vara på dagarna då man väl är tillsammans allt mer då. Känns som att "grunden" till ett stabilt förhållande senare i framtiden kanske bäst byggs just såhär. Eller ja, jag hoppas iallafall på det. För just nu har jag svårt att se mig själv med någon annan än Oliver. Hoppas du fick svar på dina frågor, haha! Q - Hej! jag håller typ på med en kille som inte bor så jätte nära mig precis..men jag undrar bara om det är något som är värt att satsa på? jag tycker om honom jätte mycket och vad jag har förstått från honom så verkar han tycka om mig också. men vad tycker du jag borde göra? din blogg är jätte bra. fortsätt blogga! kram!!
A - Visst kommer det säkerligen bli jobbigt. Det finns inga garantier för att det kommer vara en dans på rosor. Vilket det dessvärre sällan brukar vara med distansförhållanden. Det gäller bara att man verkligen litar på varandra och självklart att båda verkligen vill det. Sen kan det ibland vara bra att få sakna varandra. En del tycker däremot att det är jobbigt att inte kunna ses varje dag. Det är olika från person till person. Men vill man ha ett stabilt förhållande kan det nog vara bra att få chans till att få sakna varandra ibland. Ger han signaler på att han tycker om dig tillbaka så kanske du ska ta reda på om det verkligen är så och om han vill något mer än att bara träffas och vara vänner? Men tänk först över om du är redo för ett distansförhållande, så att inte två såras. Tack snälla! Och hoppas det var till någon hjälp. Puss & Kram!

Q - hur går det med Kaninerna? har du hittat nån som vill ha dom?:)
A - Det går bra med dem! Ja det har jag förhoppningsvis. En tjej som inte bor så himla långt ifrån mig kommer nu under veckan och tittar på dem. Och förhoppningsvis så tar hon dem båda två! :)


Förresten, super guligt av er att ni skickar kommentarer och ber mig om hjälp. Jag gör mig bästa och försöker hjälpa er så gott jag kan. Puss på er!!

Gillar

Kommentarer