Ridtur och övningskörning

Suddiga bilder.. Men från förut då vi red ut!
Ja som sagt, jag och Tilda red då ut förut. Vi tog en rätt så lång tur och när vi var tillbaka var båda hästarna svettiga! Vi körde inte så speciellt hårt, men kan väl bero på dålig kondition eller deras rätt tjocka päls dem har nu.
När jag kom hem igen från stallet så skulle vi nästan direkt åka till pappas verkstad för att jag skulle få köra runt lite där och träna. Var mest träning på kopplingen, gasen, bromsen och att jag skulle få mer koll på bilen hur den ska vara i förhållande till väg osv. I början var jag jätte nervös och trodde inte alls att jag skulle ha någon chans att lära mig.. Men efter ett tag och det började gå lättare med allt så blev det faktiskt riktigt roligt!

Tänkte faktiskt släcka ner datan och sova lite nu.. Mår lite sådär halvdant just nu så känner vekligen för att försöka sova bort det hela.
Mer inlägg kommer imorgon, lite svar angående Senco, planering inför jul och nyår och lite annat sånt smått och gott. Har även en hel del bilder att visa er. Hörs imorgon! ;)

Gillar

Kommentarer