Så att ni vet vad som hänt liksom

Förlåt för att uppdateringen verkligen har varit jätte dålig under helgen. Men har varit upptagen en del och då jag varit ledig så har jag bara inte orkat sitta framför datan eller haft någon inspiration för bloggen. Och då strunar jag i det istället för att tvinga ur något.

Men som sagt. Igår så hade Tilda sin konfirmation. Jag tog dock inga bilder mer än den jag la upp här igår. Men konfirmationen började klockan ett och höll på i ungefär en timme. Efter det så var det kalas hemma hos Tilda. Där bjöds det på tårta och jag fick träffa på en stor del av hennes släkt som jag faktiskt inte har träffat tidigare. Eller haha ah, vissa hade jag tydligen träffat då jag var mindre ;) Det är ju en rätt rolig sak med vänner från barndomen, men känner till hela deras släkt och så ;)

Idag har jag inte heller gjort så mycket. Eftersom att jag gick upp tidigt igår så sov jag verkligen ut idag och vaknade runt ett. Haha wops. Sen har bara dagen gått väldigt fort fram till typ sju-tiden då Marcus ringde mig och sa att han och Tilda kommer och då skulle vi ta en tur med mopparna. Så drog vi ner till stranden och kom precis lägligt till solnedgången. Tilda fick också en systemkamera i konfirmationspresent så den hade hon med sig och vi fick maaassor av fina bilder. Får antagligen alla bilderna imorgon eller på tisdag. Så håll koll! ;)

Nu blev det ett väldigt långt inlägg. Men ja, det fick bara bli så nu så att jag slapp göra massa småinlägg. För det blir också bara jobbigt. Men nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan sova faktiskt. Skooola imorgon. Puss!
Haha Papi får stå för bilden! :D

Gillar

Kommentarer