Så galet trött

Hej på eeer!
Är så sjukt trött så det finns inte, jag typ bara sover och sover :o Vad är det med mig?! Haha.
Ialllafall, denna dag började ju som sagt med att jag hade sovmorgon, dock fick jag inte riktigt den för att pappa glömde bort att jag hade det så att han öppnade min dörr då dem var uppe och min katt kom in, och jag kunde verkligen inte med att kasta ut honom.. Dock låter han jätte mycket.. Så ja, jag fick nog inte ritkigt min sovmorgon :/

När jag hade hoppat av bussen här hemma så stod min goa kusin och väntade på mig, vi gick sen hem till mig så att jag fick äta och byta kläder för vi skulle ut på en liten promenix och prata masssa. Så skönt att ha henne och bara babbla ut massa med, och hon behövde nog också! Jag är en sån att jag ligger rätt nära några i min släkt, såpass nära att dem skulle kunna vara mina systrar. Hon är en av dem! Sen när jag kom hem så hade pappa gjort mat. Och gissa vad jag gjort sen?! Haha, tog mig en powernap ja!

Så jag vaknade för inte så länge sedan, och har nu borstat tänder, tagit bort smink och gjort mig i ordning för sängen. Så ska göra lite inlägg för imorgon sen sova! ;)

Bjuder på en bild på mig och min kusin, och bilden är inte tagen idag! ;)

Gillar