Så nöjd!

Vad tycker ni om nya designen? Visst blev det hur fint som helst? Linn har verkligen tatt till sig allt som jag sagt och fått ihop det absolut bästa. Precis så jag ville ha det, fast kanske bättre! Jag är SÅ nöjd och hon är verkligen jätte duktig, tack så himla mycket ännu en gång fina människa! :D
Jobbade ju en "liten sväng" idag. Nio till fem. Alltså öppning till stängning, visst var det inte mycket folk egentligen.. Men nu innan 'ruschen' drar igång (alltså då campingen och stugor fylls med människor och det verkligen går i ett nere i caféet) så innebär jobbet ganska så mycket städning, småfix och puts just nu. Inte det roligaste men det behövs ju göras det också. Lära sig hur alla maträtter ska göras, hur mackorna ska göras och se ut osv. Nu är jag helt slut i fötterna, magen är lite hungrig och hästen behöver lite kärlek. Så nu ska jag vänta på lite mat samtidigt som jag vilar fötterna och sedan ska jag bege mig mot stallet. Ingen rast ingen ro ;)

Väl i stallet så ska jag tvätta Sencos skenben.. Han har antagligen fått en hudinfektion så det får tvättas och göras någonting åt.. Därefter ska jag rida en liten sväng och sen kan jag ta kvällen!! Är ledig imorgon och sen ska jag jobba ganska så hårt heeela helgen igen :/ Men jaja! Bara att bita ihop, något gott kommer det ju alltid ut av allt detta ;)

Gillar

Kommentarer