Så taggad på helg

Det skiftar väldigt mycket upp och ner i mitt mående just nu. Ena dagen känns allt väldigt bra, mår bra och känns som att jag har läget under kontroll. Men sen kommer nästa dag och då kan allt kännas supertungt och jag har massor av ångest. Gillar dock att vädret är så mycket bättre ute och att det snart är lite ledighet på gång. Men det finns fortfarande tyvärr mycket tankar som ibland bara tar över helt.

Nyheten om att Norge öppnar gränsen på fredag klockan 15 nådde mig förut. Detta betyder att norska medborgare från Norge får lov att åka över till Sverige om de är fullvaccinerade och/eller har haft Corona de senaste 6 månaderna och kan uppvisa detta. Ett negativt Coronatest behöver också genomföras på gränsen innan man får lov att passera. Detta betyder att det skulle kunna generera mer att göra för oss på jobbet och vi har därmed börjat att förbereda lite och framförallt gardera oss inför en liten typ av invasion. Det senaste året har ju varit katastrof och vi har fått vrida och vända på oss åt alla håll för att kunna behålla våra jobb.

Vad gäller telefon och sånt som jag grubblade på igår så har jag idag bestämt mig. Lägger till 240kr/månaden och får mig en ny telefon. Låser mig då dock till mitt nuvarande abonnemang i 24 månader, men och andra sidan så är jag såpass nöjd med mitt abonnemang så har ändå inte någon plan på att byta. Blir då en iPhone 11 vilket känns lite sisådär då jag verkligen gillar hemknappen som är på min 8 Plus. Men men, blir svårt då det inte säljs mer. Är ju bara display på de nya iPhone som säljs nu. Så så fick det bli!

iPhone 11

Planen för resterande del av veckan är att imorgon efter jobbet åka och hämta min beställning från systembolaget (var en flaska jag ville ha som var beställningsvara och då får man hämta på ombud). Sen ska jag tanka bilen och handla lite smått. Sen måste jag klippa gräset så det inte blir allt för långt. På fredag är jag lite spänd på hur det kommer att vara på jobbet, kanske får stanna kvar en liten stund, vem vet ;-) Helgen är en ledig helg för min del men har sagt att det går att ringa mig om det skulle bli mycket. Annars blir det nog en del fix här hemma då vi idag hämtade allt virke och material för trappen som ska göras upp till min paviljong. Tror det kommer bli så fint! Självklart ska jag visa er när allt är färdigt där uppe.

Ville mest bara kika in och uppdatera lite då jag så smidigt satt med datorn framme. Men nu är det dags för sängen för min del. Vi hörs nog imorgon igen, kram!

Gillar

Kommentarer