Så var dagen kommen

Hallo på er! Uppdateringen har varit lite dålig det senaste - beror på jobb och för lite ork helt enkelt.. Att ha två hästar och på två helt olika ställen har varit lite jobbigt, dessutom när man jobbar ganska så mycket också. Men idag ska iallafall Senior få åka hem. Även om jag är helt överrens med mig själv om att detta är det absolut bästa för min egen del så tar det absolut emot lite. Senior är jättegullig och myser mer än gärna. Då vi hämtade honom så förväntade vi oss att han skulle vara "på tårna" hela tiden och att vi jättelänge skulle behöva få ner honom på jorden. Han behövde kvällen då han kom och dagen efter, sen var han helt cool!

Många i stallet där jag haft honom som säger att det helt beror på mig och såklart läget som fnns där. Det är hur kul som helst att få höra måste jag säga, vilket ändå ger mig lust till att fortsätta letandet. Nu behöver jag inte om några månader ha dåligt samvete eller så, för jag har iallafall försökt och gjort vad jag kunnat. Men som sagt, det är fortfarande jobb på inridningen, anser jag (han kan ju inte galoppskänkel) och med tanke på vad jag vill just nu så är detta helt enkelt inte hästen för mig.

Nu ska jag bege mig till Senior där han ska bli lite motionerad, lutar mot att prova longera eller så rider jag väl bara några varv i ridhuset. Efter det ska han bli duschad och sedan får han stå i boxen och äta lite. Klockan 15 rullar vi ner mot Göteborg igen. Uppdateringen kommer nog fortsätta vara lite tråkig, men jag ska så snart som bara möjligt försöka bli bättre, kram.
Såhär såg han ut igår, så han behöver minst sagt en dusch idag, haha

Gillar

Kommentarer