Sadelprovning

Dagens gästinlägg är långt, och jag tror att alla speciellt hästintresserade kommer att tycka att det är förhoppningsvis kul att läsa! Får väl även nämna att gästinläggen faktiskt fortsätter över helgen. Mer häst!! ;)
Så missa inte dagens gästinlägg klockan 15.00! :D

Står just nu och packar lite hö till hästarna för ikväll. Blev lämnad ensam i stallet för en liten stund sedan. Monica kom runt tio ungefär och hade då med sig en sadel som såg ut att sitta perfekt på Senco. Det är en Stübben sadel (som jag för övrigt hade ett sadelöverdrag med i samma märke hihi!!) Och sadeln är även till salu så sitter den bra i ridningen så ska jag ha den. Då han är ganska gammal så gör det ju egentligen inget om han inte får en splitter ny sadel. Dessutom så är det ju märkessadel så då håller det ju iallafall! ;) Så hur den passar till Sencos rygg och min rumpa ska testas imorgon tillsammans med Tilda. Ska bli roligt med en ny sadel! Vill verkligen komma igång med mitt och Sencos projekt. Då kan verkligen en ny sadel vara som en liten push till att komma igång.
Den är ju himla snygg då! Inte helt genombrun, ändå lite mörk så att svart ändå kan matchas. Passar den oss blir detta perfekt tror jag! Hihi

Gillar

Kommentarer