Säger nu godnatt!

Första dagen i skolan var helt okej. Började med att vi samlades i klassrummet för att mentorerna ville prata lite. Sen skulle alla till aulan för att den nya rektorn skulle presentera sig. Sen fortsatte dagen på som vanligt med vanliga lektioner. Efter jag hade slutat kom min syster och hämtade mig och vi drog ut till stallet för att fixa till lite i hästens box. Sen när jag kom hem igen kände jag mig super trött (nämen?!) så jag beslutade mig att ta en liten powernap. Mamma kom därimot hem inte så långt efter att jag hade lagt mig tillrätta i sängen. Så då gjorde hon mat, så jag tog min powernap efter maten helt enkelt, hehe.

Vaknade då för en stund sen, inser att det kanske inte alls var någon bra idé att sova bort hela kvällen. Men jaja, gjort är gjort! Ska nog ändå sova nu, är ju fortfarande trött :o Har sovmorgon imorgon och mamma börjar jobba klockan ett så jag får min sovmorgon också! :thumbup:

Schemabyte blir det vecka fyra tror jag alla pratat på, så får verkligen hoppas att nästa schema blir lite bättre. Så att typ sovmorgonen försvinner, för asså det är ju bara tänkt för dem som bor i stan! Och alla jobbiga långa luckor mellan lektionerna, fast.. Detta är ju gymnasiet, det ser ju tyvärr ut lite så då..
Men jaja, nu ska jag nog göra något till tidsinställt för imorgon sen göra mig iordning för sängen. Godnatt & Puss på er!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229