Samarbete med Emelie - Hästveckor

Idag ska vi beskriva våra drömhästar. Och det fick jag ju som fråga nu under min frågemånad. Så jag tar helt enkelt de svaret och fyller på lite; Som sagt så har jag inte en helt säker drömhäst framför mig.. Jag vet iallafall att jag vill ha den maffig! Och med det menar jag lite grövre i kroppsbyggnad, inte ardenner häst alltså haha
Gärna lite allroundaktig så att man kan träna både dressyr och hoppning, men ändå ta mysiga skogsturer eller trippa runt på stranden. Sen så tycker jag om de här översnälla hästarna som Senco är. Säger man "kom" så kommer han och går efter mig som en snäll och lydig hund ungefär. Plus att såfort han ser mig nära hagen så kommer han till öppningen ganska så illa kvickt. Så, självklart är min absoluta drömhäst även så. Det ska heller inte vara några problem med saker som att sko/värka, klippa, lasta eller duscha.

När det kommer till utseendet så är det absolut där det blir jobbigast att välja..
Jag tycker att fux är väldigt fina. Eller såna indianhästar!! Åh gud.. Helt enkelt brun i de olika nyanserna eller med lite vitt inblandat. Så ser nog någon utav mina drömhästar ut. Haha! Slänger in ett litet kollage med lite olika utseenden som jag absolut inte skulla tacka nej till också. Plus den längst ned till höger är ju också himla fin. Har dock ingen aning om vad den 'färgen' kallas. Men om någon vet, så let me know!
Bilderna är lånade från google.
Vill du veta hur Emelies drömhäst ser ut och är? Kolla då hennes blogg!

Gillar

Kommentarer