Samarbete med Emelie - Hästveckor

Idag är det alltså utmaningsdag. Utmaningen som jag fick utav Emelie var att filma lite under ett ridpass och i alla gångarter när jag red på Senco. Hade extrem tur med vädret, så vi kunde rida på stranden. Vilket alltså innebär lite roligare filmer än en film filmad på en hals som rör sig lite. För oss som inte har paddock får helt enkelt använda oss av stranden. Det som är väldigt bra är att vi slipper det där med att fixa paddocken efter ridpass med fyrhjuling eller traktor, vattnet ordnar det för oss när det kommer tillbaka ;) Hur som helst, det var lite problem med att få över filmerna till mig från Tildas mobil. Hon har en Samsung och jag en iPhone och självklart får det ju inte vara enkelt då. Men till slut fick vi trixat till det, dock kanske inte med bästa resultatet. Men det blev ändå filmer som ni kan se.

Så som ni ser så är det två filmer filmade vid två olika tillfällen. Den första från i söndags, och den filmen är med just för att Sencos galopp är betydligt bättre och mer sammarbetad i den än galoppen som är i den andra filmen. Kompensering helt enkelt! ;) Den andra filmen filmades igår (förresten premiär för att rida i T-Shirt!! Hur skönt som helst hihi) och som sagt så är Senco fortfarande inte helt hundra på att ridas i trav och galopp på stranden. Så han är lite osäker och gör gärna plötsliga skarpa volter eller saktar av för att visa att han tycker det är lite obehagligt. Så träningträningträning på det, så blir det nog också snart bättre! ;)
Dock filmade Tilda den första filmen stående istället för liggande som den andra filmen blev. Så kolla gärna i mobilen om ni har appen. Annars, ladda gärna ned den! ;)
>Glöm inte att kolla in på Emelies blogg och kolla på utmaningen hon fick utav mig! :D

Gillar

Kommentarer