Samarbete med Emelie - Hästveckor

Idag på schemat står det "Vad är du intresserad av, dressyr eller hoppning?" så det ska ni få reda på nu! Och jag är helt enkelt en liten allroundbrud. Hoppning är super kul samtidigt som dressyr också är väldigt roligt. När jag red på Lovie så var det väldigt mycket fokus på dressyr just för att få henne mjuk och för att kunna rida utan att hon bara stack då hon först och främst är ett sto men också ett väldigt starkt sådant. Hon tyckte också det var väldigt roligt med hoppning så ibland skuttade vi över några nedfallan träd och man kände verkligen hur kul hästen tyckte det var.

Men nu håller jag mig för det mesta endast till Senco och han är varken eller när det gäller det där. Han tycker att dressyr är extremt tråkigt och gör allt för att slippa. Så det är liksom något vi bara struntat i nu under de senaste åren. När han väl var igång med dressyr sådär lite grann under ridturer och hade ett färskt minne om hur man gjorde och så, då var det inga problem. Men idag så gör han som sagt typ allt för att slippa. När det kommer till hoppning så vet nog ni som varit med här ett tag att Senco hellre går runt än att hoppa över när det gäller till exemel nedfallna träd. Så han är definitivt ingen hopphäst. Så för tillfället så har jag båda inriktningar lagda lite på hyllan. Jag och Senco myser, gosar, provar lite nya saker och rider mest för skojs skull.
Fortsättningsvis på vårt samarbete så ska vi på tisdag publicera utmaningar som vi idag ska ge varandra.
Så utmaningen jag idag ger Emelie är att eftersom att vi i början av veckan visade våra dagliga utrustningar så vill vi nog gärna ha en film på när du fixar Compass, sadlar och tränsar för en ridtur! :D
Sugna på ett veta vad jag fick för utmaning? Håll koll på Emelies blogg om ni inte orkar vänta tills tisdag då utmaningarna kommer upp!! ;)

Gillar

Kommentarer