Samarbete med Emelie - Hur upplever och ser jag Emelie?

När jag och Emelie började komma "närmare" varandra så märkte jag väldigt fort att hon är galet lik mig, på väldigt många nivåer. Det är himla svårt att förklara, men så är det. Vi tycker och tänker väldigt lika om väldigt mycket saker. Vi brinner båda två för hästar och ridning plus att vi båda två är lite 'stängda' och inte riktigt öppnar oss för vem som helst.
Förutom det så är det ju egentligen ganska så svårt att beskriva en människa man aldrig träffat, vilket jag och Emelie tyvärr inte har. Men ändå så kan jag säga att hon är en underbar människa, och jag kan sätta väldigt mycket på att jag tror hon är en sådan som i princip alla lägen alltid sätter hennes nära och kära i första hand, precis som jag gör. Jag tror också att hon är en stark människa, men som också ibland måste puscha sig själv med "du kan det här, det här klarar du".

För er som inte vet så sjunger Emelie också, extremt bra också! Dock så är det där hennes självförtroende sviktar ganska så mycket. Och det är synd, väldigt synd. För hade du bara vågat släppa efter liiiite till, då hade du kunnat bli något stort, även där. Jag tror på dig Emelie, varje dag hela tiden. Du är en grym människa, dem som tar dig förgivet, struntar i dig, inte umgås med dig och ja, bara inte finns i din närhet går verkligen miste om en fantastisk människa. Och är du medveten om vilket intryck du gett på mig och jag kan sitta och skriva något sånt här och med hela hjärtat mena det utan att ens ha träffat dig? Sluta aldrig upp med att vara den du är, ditt bästa jag. För är du som allra bäst. Den bästa Emelie Andersson. Tack för att du finns och tack för att jag får vara vän med dig och vara delaktig i ditt liv. P&K ♥
Thihi, tjuvlånade bild från hennes blogg. Och självklart finns det fler på hennes blogg, så in och kika! Hur Emelie ser mig osv hittar ni också på hennes blogg!

Gillar

Kommentarer