Samarbete med Emelie - Tolkning

Vårt samarbete nu har ju inte någon speciell inriktigt på något utan det är som en stor gott och blandat påse. Så idag ska vi tolka ordet lycka. Alltså vad som är lycka för oss.

För mig kan lycka vara väldigt mycket faktiskt. Det kan vara dessa klassiska sommarnätter då man kan vara ute länge utan att det är mörk eller kallt. Doften på sommaren är typ obeskrivlig, att kunna bada och sola på stränder, och ja, jag känner mig oftast ganska mycket gladare på sommaren. Men lycka kan också vara vintern, då man åker till fjällen och åker skidor och bara myser framför en brasa efter att man varit ute i backen i ett x-antal timmar. Det är också lite lycka.
Att få sitta på hästryggen och spendera tid i stallet det är också lycka. Visst det är inte alla gånger en dans på rosor, vissa dagar är det jobbigt att även vara i stallet. Men överlag är stallet ett av de få ställen där jag mår som bäst.
Min häst är också en väldigt bra beskrivning av ordet lycka. Just för att hans kärlek till mig är oändlig, och det känns så skönt att det finns något som aldrigaldrig kommer svika mig. Han ger aldrig någon annan mer uppmärksamhet eller på något sätt får mig att må dåligt. För honom är jag hela hans värld, och det gör mig väldigt glad.
Men min familj, vänner, nära och kära är också lycka för mig. Många av dem har under denna jobbiga tid som varit och dock forfarande återstår periodsvis, stöttat mig otroligt mycket. Och jag är evigt tacksam över att ni stått ut med mig. Utan er hade allt varit bra mycket jobbigare.
Min älskade pojkvän & lille katt. | Lillebror och systerdotter Elsa ♥

Gillar

Kommentarer