Samarbete med Emelie

Fredag idag, på vår lista står det idag "Deep Talk". Och det gäller framtiden, hur ser den ut? Det är ju såklart jättesvårt att säga egentligen då ingen vet hur framtiden kommer att se ut, vi vet inte ens hur morgondagen kommer att se ut, även om vi kanske har planer för morgondagen. Allt kan hända liksom.

Men jag tror nog att alla har någon liten vision om hur framtiden ska se ut, hur man vill ha det eller hur man tänker sig att det skulle kunna bli. Det har även jag. Vardagsmässigt har jag en tanke på att tids nog skaffa mig en lägenhet, allra helst med han där som man tycker om lite extra. För att sedan jobba sig uppåt och senare skaffa sig hus och barn, ja ni vet, det där "vanliga" haha. Allra helst vill jag senare i livet bo på en gård. En gård med mycket mark så att man kan ha hästar, men även lite andra djur också.

Vad gäller hästmässigt så har jag inte tänkt så jättemycket på det helt ärligt. Senco kommer ju inte leva för evigt, och jag vet inte hur länge det kommer bli heller. Men i framtiden så lär han högst troligt inte att vara på plats, tyvärr. Så då lär säkert all den tiden gå till någon, eller kanske några andra hästar och vardagen med hästar lär rulla på ändå. Hoppas på att snart kunna dra igång med träningar och att tävla igen, det vore så roligt. Dock behöver man ju annat hästmaterial för det, så tills dess får det ligga lite på is. Men tids nog ska jag allt! Hihi.
Nu till det lite roliga också! Vi ska även utmana varandra, och resultatet kommer att komma upp på måndag nästa vecka. Min utmaning till Emelie är att hon ska filma lite under en stalldag. Kan tänka mig att det är många av framförallt hennes läsare som inte sett hur det ser ut i det nuvarande stallet där hon har Calltino, så det vore kul att se! Vi hoppas också att kunna passa in såpass bra att hon ska åka iväg och träna så vi får se när hon packar in i transporten, lastar hästen och sedan lastar av och pysslar inför träningen. Och sen vill vi ha liveljudet! Ingen musik, ska det vara musik så får det vara lågt i bakgrunden så man ändå hör henne och hästen. Lycka till! 😉

Gillar

Kommentarer